Teraz w twoim ogrodzie...
Ogólnie raczej dużo. Hmn.. najwięcej to 30 osób na spotkaniu było odkąd jestem.. Najmniej było ostatnio i przedostatnio, z 10 osób, potem zostało 5 z tego co pamiętam..
Więc powiem, że na razie klub przeżywa kryzys.. Większość jest dorosła ale naprawdę fajnie się z nimi rozmawia ;p
Nowy
heh przydałby mi się w klasie ktoś kto pomógłby w tworzeniu takich spotkań.... Bo spotkania na ROL-a na razie kryzys mają, spotkania na Gazetkę szkolną też... Ehh...
Zazdroszczę nawet tych 5 osób...
Nowy
Bogu dzięki moja klasa jest zgrana...
Hmn... Wszyscy spotykają się jak się wzajemnie zobaczą ^ ^ Potem siadamy gadamy o rozmaitych rzeczach, nie tylko o mandze, Japonii itp ale też sobie dokuczamy, bijemy i wogóle przemoc.. Dobra żartuje. Bije się tylko połowa xd Robimy sobie jaja ze wszystkich i ze wszystkiego..
Czasem pójdziemy w jakieś inne miejsce np, Galeria Echo czy budowany kościół kolo Słonecznej.. (tsaa... Fajnie w tedy było)
Musiałbyś sam przyjść raz i zobaczyć, bo trudno opowiedzieć o tych zboczeniach i odpałach jakie można tam zobaczyć ^ ^
Mnie z tydzień nie będzie, bo kilka osób jedzie na konwent Hallcon a ja żyć bez nich nie mogę
Ostatnio edytowany przez WolfDei (2011-10-23 13:58:05)
Nowy
Ale tego że ludzie "ZŁE" nie podważyłaś XD
Cicho. Fajni są. Najlepsi jakich poznałam. I nie umiem obie wyobrazić tego ze klub może przestać istnieć, a może. (Dzieki ze wyjeżdżasz panie F. -.-)