Teraz w twoim ogrodzie...
Nowy
Czyli możemy tutaj porozmawiać sobie? Zgadłem?
Do pana CZ: No dobra... Jak coś bedzie nie po twojej myśli to po prostu usuniesz sobie ten dział i wstawisz własny
Witam wszystkich jestem Kacper, ten mały wredny i wpychający się tam gdzie nie trzeba gamoń.
Ci którzy mnie poznali... współczuję . A ci którzy mnie jeszcze nie znają.... To mnie poznają
Dlatego ponieważ ma być na luzie, zapytam się do razu. Jak tam w życiu? (u wszystkich, bez wyjątku)
Do pana M: Jak tam kariera muzyka, bo gadaliśmy o szkole a nie o twojej pasji. a to mnie ciekawi trochę bardziej.
Do pani W: Jak tam Wiktor? (wiem jestem perfidny.... ^vv^)
Do pana CZ: ..... cześć
Nowy
ja się rozleniwiłem totalnie.... i straszny ze mnie nolife.... ale już neidługo Szykuje się duuuuża zmiana.
Nowy
aż tak duża nie. Pozatym bawić dobrze umie się tylko ten co potrafi bawić się bez używek
Ale poukładałem sobie parę spraw i w tej chwili mam przy sobie 2 najładniejsze dziewczyny w klasie... hihihihi
Nie bujam
Nowy
a co robię? XD mam tylko problem...jedna brunetka, druga blondynka.
Obie mają tak samo fajne poczucie humoru, obie grają na gitarze i klawiszach, obie pracują ze mną w gazetce, obie są mądre
no i co teraz? jedyna różnica to wygląd.
Nowy
o tym nie pomyślałem...
ale dośc o mnie, Co u cb?
U mniee? Życie płynie własnym torem, a mimo, że nie zmieniłam szkoły to też poznałam nowych ludzi
Robie postępy w różnych rzeczach i wogóle co chwila wszystko ulega zmianie
Nowy
ja się zamiast tego stabilizuję po wakacjach. I się ustabilizować nie mogę. Co rusz nnowe zajęcia i nowe rzeczy.
Nowy
piwo to jest alkohol, i owszem to żywka, wszystko co poprawia ci nastrój kosztem twojego zdrowia to używka, (poza ciasteczkami ) A ta blondynka jest mądra
(cud)
Piwo oczyszcza nerki z kwasów i toksyn, oraz jest moczopędne, samo piwo nie zawiera tyle alkoholu żeby poprawiło nastrój (mamy tutaj wyjątki np mecz, wieczór kawalerski), używka hmmm łatwo dostępne, tanie >< to nie używka