Rodi-Klan

Teraz w twoim ogrodzie...

• Index
  •  » Konwenty
  •  » Szatañski plan wyjazdu na B-xmassCon 2

#1 2011-11-07 15:41:31

WolfDei

Nowy

4122354
Call me!
SkÄ…d: Kielce
Punktów :   

Szatañski plan wyjazdu na B-xmassCon 2

Jak w tytule. Zale¿y mi na wyje¼dzie. Dlaczego ? Bo do cholery obejrza³am ponad 100 anime przeczyta³am z 50 mang, ogl±dam dramy i dupa. Nie by³am na ¿adnym konwencie. Poza tym chce spêdziæ ten czas na konwencie z pewn± osob±, bo normalnie mimo ze mieszka w okolicy, spotkaæ siê nie mo¿emy. Zakazana znajomo¶æ jakby. Tsaaa... Propos tej osoby. Damian. Spotykamy siê w trójkê nied³ugo ? ^ ^

Wiêc tak. Gadam ci±gle mojej mamie o tym, a ona nic. Normalnie mnie olewa. A jak nie to siê k³óci. Argument? "bo nie". Potrzebuje jakiego¶ sposobu namowy, bo mi na tym naprawdê zale¿y.

Dzi¶ mama Damiana mia³a rozmawiaæ z moj±, ale moja nie przysz³a bo stwierdzi³a, ¿e i tak mi nie pozwoli, wiêc jej siê nie op³aca.

Pisze tu bo mo¿e kto¶ bêdzie mieæ jaki¶ pomys³ na argumenty. I mo¿e opiszcie jak wy to zrobili¶cie, ¿e Wam siê namówiæ uda³o. I mo¿e jeszcze - kto na b-xmassCon 2 jedzie kogo znam? Bo wiem tyle, ¿e Kamil i Damian, który mówi³, ¿e Maxy i Ewka te¿ planuj±.

Jak uda mi siê pojechaæ to zbiorê ekipê jak±¶ kieleck± mo¿e, bo chêtnych mam ale to s± doros³e osoby raczej.

Tada honnouteki ni furetyatte,
Demo iitai koto tte nainde. ; >

• Index
  •  » Konwenty
  •  » Szatañski plan wyjazdu na B-xmassCon 2

Stopka forum

RSS