Rodi-Klan

Teraz w twoim ogrodzie...

#1 2011-11-07 15:41:31

WolfDei

Nowy

4122354
Call me!
Punktów :   

Szatański plan wyjazdu na B-xmassCon 2

Jak w tytule. Zależy mi na wyjeździe. Dlaczego ? Bo do cholery obejrzałam ponad 100 anime przeczytałam z 50 mang, oglądam dramy i dupa. Nie byłam na żadnym konwencie. Poza tym chce spędzić ten czas na konwencie z pewną osobą, bo normalnie mimo ze mieszka w okolicy, spotkać się nie możemy. Zakazana znajomość jakby. Tsaaa... Propos tej osoby. Damian. Spotykamy się w trójkę niedługo ? ^ ^

Więc tak. Gadam ciągle mojej mamie o tym, a ona nic. Normalnie mnie olewa. A jak nie to się kłóci. Argument? "bo nie". Potrzebuje jakiegoś sposobu namowy, bo mi na tym naprawdę zależy.

Dziś mama Damiana miała rozmawiać z moją, ale moja nie przyszła bo stwierdziła, że i tak mi nie pozwoli, więc jej się nie opłaca.

Pisze tu bo może ktoś będzie mieć jakiś pomysł na argumenty. I może opiszcie jak wy to zrobiliście, że Wam się namówić udało. I może jeszcze - kto na b-xmassCon 2 jedzie kogo znam? Bo wiem tyle, że Kamil i Damian, który mówił, że Maxy i Ewka też planują.

Jak uda mi się pojechać to zbiorę ekipę jakąś kielecką może, bo chętnych mam ale to są dorosłe osoby raczej.

Tada honnouteki ni furetyatte,
Demo iitai koto tte nainde. ; >

Stopka forum

RSS