Teraz w twoim ogrodzie...
Jak w tytule. Zależy mi na wyjeździe. Dlaczego ? Bo do cholery obejrzałam ponad 100 anime przeczytałam z 50 mang, oglądam dramy i dupa. Nie byłam na żadnym konwencie. Poza tym chce spędzić ten czas na konwencie z pewną osobą, bo normalnie mimo ze mieszka w okolicy, spotkać się nie możemy. Zakazana znajomość jakby. Tsaaa... Propos tej osoby. Damian. Spotykamy się w trójkę niedługo ? ^ ^
Więc tak. Gadam ciągle mojej mamie o tym, a ona nic. Normalnie mnie olewa. A jak nie to się kłóci. Argument? "bo nie". Potrzebuje jakiegoś sposobu namowy, bo mi na tym naprawdę zależy.
Dziś mama Damiana miała rozmawiać z moją, ale moja nie przyszła bo stwierdziła, że i tak mi nie pozwoli, więc jej się nie opłaca.
Pisze tu bo może ktoś będzie mieć jakiś pomysł na argumenty. I może opiszcie jak wy to zrobiliście, że Wam się namówić udało. I może jeszcze - kto na b-xmassCon 2 jedzie kogo znam? Bo wiem tyle, że Kamil i Damian, który mówił, że Maxy i Ewka też planują.
Jak uda mi się pojechać to zbiorę ekipę jakąś kielecką może, bo chętnych mam ale to są dorosłe osoby raczej.