Teraz w twoim ogrodzie...
No wiêc tak. Mam kuuupe rzeczy do zaoferowania ^ ^
1. MANGI
2. ANIME
3. MAGAZYNY
4. PLAKATY
5. KARTY
6. WYROBY W£ASNE
1. MANGI
Tak. Chce siê pobyæ tego bo ju¿ nie lubiê Naruto.
NARUTO TOMY : 28-39, 41
OPIS: Pierwsze mangi, które rozpoczynaj± przygodê z Shippuuden'em. Stan ca³kiem dobry, aczkolwiek mo¿na napotkaæ zagiêcia, porysowania lub zamazania, ale jak najbardziej nadaje siê do czytania.
CENA: 5-10z³ (oryginalna cena: 15.95z³)
2. ANIME
Wiem, ¿e nikt nie kupi, bo p³yty nie s± od 1 odcinka.
SHAKUGAN NO SHANA 4 (odcinki 19-24),
EREMENTAR GERAD 2 (odcinki 7-12); 4 (odcinki 20-26),
EGZEMPLARZ PROMOCYJNY(z magazynu);
S³odkie, S³odkie Czary; Trinity Blood; Hellsing; Magia Têczowych Gwiazd; Tokyo Majin (pierwsze odcinki),
OPIS: Wiadomo, u¿ywane. Ale zawsze mo¿na obejrzeæ. Na pocz±tek proponuje kilka pierwszych odcinków obejrzeæ na internecie, a gdy komu¶ siê spodoba to mo¿e mieæ je ju¿ teraz na p³ycie.
CENA: SHANA-ok. 20z³ (cena oryginalna 20z³ lub 30z³),
EG-ok. 15z³ (oryginalna 20z³ lub 30z³);
EP- ok. 4 z³
3. MAGAZYNY
Tu to mam tego tyle, ¿e g³owa boli.
KYAA! - ok. 5-7 z³ (oryginalna cena 9z³)
Otaku - ok. 5 z³ (oryginalna cena ok.7.90z³)
Arigato - ok 10 z³ (oryginalna cena 15.99)
OPIS: Arigato to tragedia to nawet zdjêcia nie robi³am chyba, natomiast Otaku siê trzyma najlepiej, wiêc polecam. Kyaa! to w miarê. Nie dodaje plakatów, poniewa¿ i tak ju¿ je odczepi³am. Sprzedaje osobno.
4. PLAKATY
Rozmaite wielko¶ci i obrazy do wyboru. Niektóre maj± LEKKIE zgiêcia ale s± dobrze wykonane. Polecam.
S± trzy rozmiary, natomiast cena do ustalenia. Spokojnie, nie bêd± przekracza³y nawet z³otówki.
5. KARTY
Mam dwa opakowania kart z Naruto, które dosta³am od brata. S³u¿± do gry której nigdy nie mog³am zrozumieæ. Pude³ka s± naprawdê bardzo zniszczone, ale karty s± w bardzo dobrym stanie.
CENA: 3z³ ? Do ustalenia.
6. WYROBY W£ASNE
Czyli rysuje i rze¼bie z waszymi pomys³ami. Zbieram zamówienia, które polegaj± na tym, ¿e mówicie co chcecie.
-Rysunek o³ówkiem lub obraz malowany farbami,
-Rze¼ba z gliny,
-Maskotka,
-Lub inne.
CENA: Do ustalenia.
CHÊTNYCH PROSZÊ O KONTAKT NA PRIVIE
ZDJÊCIA DODAM JAK ZROBIÊ.
Ostatnio edytowany przez WolfDei (2011-10-03 19:47:52)
Nowy
A ja zajmujê siê pisaniem na zlecenie.
opowie¶ci dowolnej tre¶ci oraz remake-i piosenek na w³asny i cudzy u¿ytek.
Ceny do ustalenia. Uwaga, pierwsza osoba zamawiaj±ca opowiadanie do 10 stron A4 dostanie je gratis
Ps. Nie piszê zboczonych rzeczy, yaoi, horrorów, dramatów lub wszystkiego na raz.
Nowy
nie
nie chce mi sie bo jestem leniwy... XD