Teraz w twoim ogrodzie...
No więc tak. Mam kuuupe rzeczy do zaoferowania ^ ^
1. MANGI
2. ANIME
3. MAGAZYNY
4. PLAKATY
5. KARTY
6. WYROBY WŁASNE
1. MANGI
Tak. Chce się pobyć tego bo już nie lubię Naruto.
NARUTO TOMY : 28-39, 41
OPIS: Pierwsze mangi, które rozpoczynają przygodę z Shippuuden'em. Stan całkiem dobry, aczkolwiek można napotkać zagięcia, porysowania lub zamazania, ale jak najbardziej nadaje się do czytania.
CENA: 5-10zł (oryginalna cena: 15.95zł)
2. ANIME
Wiem, że nikt nie kupi, bo płyty nie są od 1 odcinka.
SHAKUGAN NO SHANA 4 (odcinki 19-24),
EREMENTAR GERAD 2 (odcinki 7-12); 4 (odcinki 20-26),
EGZEMPLARZ PROMOCYJNY(z magazynu);
Słodkie, Słodkie Czary; Trinity Blood; Hellsing; Magia Tęczowych Gwiazd; Tokyo Majin (pierwsze odcinki),
OPIS: Wiadomo, używane. Ale zawsze można obejrzeć. Na początek proponuje kilka pierwszych odcinków obejrzeć na internecie, a gdy komuś się spodoba to może mieć je już teraz na płycie.
CENA: SHANA-ok. 20zł (cena oryginalna 20zł lub 30zł),
EG-ok. 15zł (oryginalna 20zł lub 30zł);
EP- ok. 4 zł
3. MAGAZYNY
Tu to mam tego tyle, że głowa boli.
KYAA! - ok. 5-7 zł (oryginalna cena 9zł)
Otaku - ok. 5 zł (oryginalna cena ok.7.90zł)
Arigato - ok 10 zł (oryginalna cena 15.99)
OPIS: Arigato to tragedia to nawet zdjęcia nie robiłam chyba, natomiast Otaku się trzyma najlepiej, więc polecam. Kyaa! to w miarę. Nie dodaje plakatów, ponieważ i tak już je odczepiłam. Sprzedaje osobno.
4. PLAKATY
Rozmaite wielkości i obrazy do wyboru. Niektóre mają LEKKIE zgięcia ale są dobrze wykonane. Polecam.
Są trzy rozmiary, natomiast cena do ustalenia. Spokojnie, nie będą przekraczały nawet złotówki.
5. KARTY
Mam dwa opakowania kart z Naruto, które dostałam od brata. Służą do gry której nigdy nie mogłam zrozumieć. Pudełka są naprawdę bardzo zniszczone, ale karty są w bardzo dobrym stanie.
CENA: 3zł ? Do ustalenia.
6. WYROBY WŁASNE
Czyli rysuje i rzeźbie z waszymi pomysłami. Zbieram zamówienia, które polegają na tym, że mówicie co chcecie.
-Rysunek ołówkiem lub obraz malowany farbami,
-Rzeźba z gliny,
-Maskotka,
-Lub inne.
CENA: Do ustalenia.
CHĘTNYCH PROSZĘ O KONTAKT NA PRIVIE
ZDJĘCIA DODAM JAK ZROBIĘ.
Ostatnio edytowany przez WolfDei (2011-10-03 19:47:52)
Nowy
A ja zajmuję się pisaniem na zlecenie.
opowieści dowolnej treści oraz remake-i piosenek na własny i cudzy użytek.
Ceny do ustalenia. Uwaga, pierwsza osoba zamawiająca opowiadanie do 10 stron A4 dostanie je gratis
Ps. Nie piszę zboczonych rzeczy, yaoi, horrorów, dramatów lub wszystkiego na raz.
Nowy
nie
nie chce mi sie bo jestem leniwy... XD