Teraz w twoim ogrodzie...
Nowy
Witam, od razu wrzucam mangê któr± bardzo polecam wszystkim.
ENIGMA - manga z typu supernatural, mystery, oraz odrobinkê horror. Ale hororu jest bardzo ma³o. Wiêc nie ma co siê obawiaæ.
Rzecz opowiada o ch³opaku który ma przedmiot nazwany "Dream Dairy" jest to dziennik dziêki któremu ch³opak zapada nagle w sen i pisze w nim nie¶wiadomie przysz³o¶c która ma siê zdarzyæ. Pewnego dnia widzi w jednej z swoich wizji rysunek czaszki z odwrócon± do t³u ¿uchw±. ENIGMA. Gdzy¿ tak siê ta czaszka nazywa, niszczy jego spokojne ¿ycie i zmusza do wziêcia udzia³u w E-te¶cie. Razem z innymi postaciami walczy o przetrwanie. Horor tej mangi polega na tym ¿e wszyscy s± uwiêzieni..... W SZKOLE!!!!
Zagatka tej mangi polega na tym ¿e... sami sie dowiecie. Musicie przeczytaæ.
Manga ma 50 rozdzia³ów jak na razie i trwa jej 2 seria (1 seria E-test, 2 seria tenrou island) chaptery wychodz± co miesiac na mangafox.
Kreska jest co raz lepsza z kolejnymi chapterami. A dziwna fryzyra g³ównego bohatera zmienia siê do co raz normalniejszej.
Jestem z ni± na bierz±co i rozwi±zanie 1 seri jest naprawdê rewelacyjne. Gor±co polecam.
Moja ocena: 9/10 (-0.5 punkta za 2 seriê i - 0,5 punkta za ca³okszta³t)
)http://www.mangafox.com/manga/enigma/
Nowy
kuro? co jakie kuro? Poza tym ja tu recenzjujê! wyka¿cie odrobinkê szacunku!... JAKIE KURO?!
Nowy
Co jaka propozycja?! Ja tutaj jestem ofiar±! Ja nie wiem o co chodzi!.... AAAAAA!!!!
dobra uspokoi³em sie....
Tak mysla³em ¿e chodzi o kuroshitsuji. Ale pewny nie by³em.
Jaka propozycja?! O.O
Nowy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ju¿ kapuje......
mysla³em o czym¶ innymm... uffff....
Kuroshitsuji kupuje jak tylko dotrze do empiku lub Matrasa ^ ^ Ale wiadomo ¿e trza poczekaæ bo Empik np. czasem ma straszne zap³ony..
kocham Matrasa <3
Wiec bêdê penetrowaæ ca³± Galeriê Echo
Nowy
ale tu jest moja recenzja... wszyscy mnie ignoruj±... ;(
Nowy
powiedzia³a¶ po 1 stronie ¿e ci siê kreska nie podoba pamietam to dobrze.
Nowy
bo biorê "pamikon"